Hotstonemassage

Ervaar de warmte van vulkaanstenen, gecombineerd met massagegrepen, welke uw lichaam naar een totale staat van ontspanning brengen. Deze massage is rustgevend.

 

Tijdens deze massage wordt er afwisselend gebruik gemaakt van zwarte basaltstenen, deze stenen hebben eeuwenlang in ondergrondse rivierbeddingen gelegen. De stenen zijn gevormd door de vier elementen: aarde, wind, water en vuur. Deze elementen hebben ervoor gezorgd dat de stenen een hoog percentage aan ijzer en magnesium bevatten, waardoor ze de mogelijkheid hebben warmte lang vast te houden. 

 

Basalt werkt niet alleen door op het fysieke niveau. De stenen geven een langzame, constante stroom warmte af, dat energetisch op lichaam en ziel doorwerkt. Je hoeft alleen maar te vertrouwen op de wijsheid van de stenen.

 

Door de combinatie van warmte en beweging is het mogelijk dieper in het spierweefsel door te dringen, hetgeen ervoor zorgt dat de massage een groot effect heeft. Het spierweefsel zal losser worden, waardoor er meer bewegingsvrijheid ontstaat.

 

Duur: 60 of 90 minuten naar wens.


Contact

Relief

Praktijk voor Therapeutische Massage en Energetische Behandelingen

Patrice Kockelkorn

Oude Kerkstraat 98

6412 XK Heerlen

 

+31 (0) 6 44 44 80 98

reliefmassagepraktijk@gmail.com

 

Beschikbaarheid: na telefonische afspraak of contact per contactformulier op woensdag tot en met zondag

Praktijk