Patrice kockelkorn

Nadat mijn partner en kinderen met rugklachten te maken kregen ben ik mij gaan verdiepen in masseren en de invloed hiervan op het menselijk lichaam. In Zaandam ben ik een opleiding tot practitioner van de Ayurvedische massage gaan volgen waarna ik mijn gebied heb uitgebreid tot ontspannings- en klassieke massages. Door mijn steeds groter wordende interesse ben ik meer cursussen gaan volgen waarna ik ben afgestudeerd tot massageoloog. 

 

Het geven van een verlichting in de spieren is mijn passie en uit mijn ervaring blijkt dat je niet te lang moet wachten maar beter preventief kan werken om blessures en klachten te voorkomen. 

 

In 2016 heb ik de diploma's Medische- en Psychosociale basiskennis behaald waardoor een gedeelte van mijn behandelingen door de zorgverzekeraar worden vergoed. Door het volgen van erkende opleidingen ben ik aangesloten als C.A.T. therapeut level drie bij het C.A.T. collectief. Om steeds op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen binnen mijn vakgebied volg ik regelmatig nascholingen

 

In Juli 2019 sluit ik de twee jarige HBO-opleiding tot Energetisch Therapeut af en mag ik als gediplomeerd Energetisch Therapeut behandelingen aanbieden. 

 

Ik werk vanuit mijn praktijkruimte in Heerlen maar kan na overleg ook op locatie komen. 

 

Ontspannende groetjes,

Patrice

 


Contact

Relief

Praktijk voor Therapeutische Massage en Energetische Behandelingen

Patrice Kockelkorn

Oude Kerkstraat 98

6412 XK Heerlen

 

+31 (0) 6 44 44 80 98

reliefmassagepraktijk@gmail.com

 

Beschikbaarheid: na telefonische afspraak of contact per contactformulier op woensdag tot en met zondag

Praktijk