stoelmassage

Steeds meer mensen gaan op zoek naar een massage die niet alleen zorgt voor een ontspannen gevoel en voor goede gezondheid maar ook omdat mensen behoefte hebben aan huidcontact. De stoelmassage is een effectieve methode om de bloedsomloop te bevorderen en de energiebanen beter te laten stromen waardoor het lichaam weer in balans komt. Niet alleen zorgt een massage voor balans in het lichaam maar het zorgt er ook voor dat voedingsstoffen en zuurstof naar cellen worden gebracht en de afvalstoffen sneller kunnen worden afgevoerd. Hierdoor kunnen fysieke klachten zoals reuma, kramp en stijfheid verminderd of verholpen worden. De verdwijning van deze klachten en het ontstaan van de bewegelijkheid zorgt ervoor dat de kwaliteit van leven wordt verhoogd.

 

Tijdens deze massage wordt het hoofd, de rug, nek, schouders, de armen, handen, heupen en benen gemasseerd. Dit kan door de kleding heen gegeven worden aangezien er geen olie gebruikt wordt. Dit zorgt ervoor dat de stoelmassage voor iedereen geschikt is en overal toepasbaar is, het is een snelle opkikker voor het lichaam en de geest. 

 

Duur: 15 tot 20 minuten naar wens. De massage wordt gegeven op een speciaal daarvoor ontworpen stoel. Deze breng ik mee bij een bezoek aan huis of een verzorgingstehuis. 

 


Contact

Relief

Praktijk voor Therapeutische Massage en Energetische Behandelingen

Patrice Kockelkorn

Oude Kerkstraat 98

6412 XK Heerlen

 

+31 (0) 6 44 44 80 98

reliefmassagepraktijk@gmail.com

 

Beschikbaarheid: na telefonische afspraak of contact per contactformulier op woensdag tot en met zondag

Praktijk