Tarieven en overige informatie

Alle massages worden gegeven na een vooraf plaatsvindend intakegesprek, deze tijd gaat niet af van de massagetijd. Tijdens dit gesprek worden er afspraken gemaakt over de beste behandeling voor de klachten om zo tot het beste resultaat te komen en zal een anamneseformulier in worden gevuld om te kijken of er contra-indicaties zijn.

 

Door het volgen van een erkende HBO-opleiding Medisch- en Psychosociale basiskennis worden mijn behandelingen gedeeltelijk door de meeste zorgverzekeraars vergoed indien je aanvullend verzekerd bent. Raadpleeg hiervoor je polis of neem contact op met je zorgverzekeraar. Er zijn mogelijkheden voor mensen zonder aanvullende verzekering.

 

Tarieven van behandeling:

- 30 minuten: €37,50

- 60 minuten: €57,50

- 90 minuten: €75,50

- Stoelmassage: €1,00 per minuut 

Gelieve contant te betalen, prijzen zijn inclusief BTW.

 

Er zijn geen vaste openingstijden en ik werk alleen op afspraak. Ik vraag mijn klanten op tijd aanwezig te zijn, omdat er na u weer andere afspraken gepland zijn. Gemaakte afspraken kunnen tot 24 uur van te voren worden gewijzigd of geannuleerd. Niet of te laat geannuleerde afspraken worden aan u volledig doorberekend


Cadeaubon

Bent u op zoek naar een origineel cadeau? Wilt u iemand verrassen met een heerlijke massage? Schenk uw vriend, kennis of familielid dan een persoonlijke en unieke zelf samengestelde massage relax cadeaubon! De bonnen zijn verkrijgbaar voor behandelingen vanaf 30 minuten.

 

Huisregels

Hygiëne en ethiek staat binnen de praktijk hoog aangeschreven. Ik verwacht van mijn klanten dat ook zij hiervoor zorgen, uiteraard staat respect en privacy voor en van de klant voorop. Tijdens de massage worden de delen die niet gemasseerd worden toegedekt. Er vinden geen erotisch getinte massages plaats en deze zijn ook niet bespreekbaar. Elk lichaam reageert anders op de behandeling. Massages kunnen emoties losmaken en zelfs uw stofwisseling en stoelgang beïnvloeden, ik vraag u hier rekening mee te houden.

 

 

DUO MASSAGE

Mijn praktijk heeft de ruimte voor duo behandelingen waar u met 2 personen tegelijk behandeld kunt worden door 2 behandelaars. De meeste massages kan ik als duo behandeling uitvoeren. Het is niet noodzakelijk dat er bij een duo behandeling 2 dezelfde massages gekozen worden. Duo massages zijn beschikbaar voor 60 of 90 minuten. 


Contact

Relief Therapeutische Massage Praktijk

Patrice Kockelkorn

Oude Kerkstraat 98

6412 XK Heerlen

 

+31 (0) 6 44 44 80 98

reliefmassagepraktijk@gmail.com